Speelmat verkeer

Kleine autootjes willen ook op de weg rijden, dat kan met deze speelmat speciaal voor kleine autootjes. Ze kunnen rijden door de straten moeten rekening houden met de voorrangsregels en zebrapaden.

Speelmat voor PlayMobil

Er is een oprijlaan en grasvelden met verschillende wandelpaden die naar het strand gaan. Ook kunnen ze de houten pier op die een stukje de zee in gaat. Een passende ondergrond voor Playmobil.

Speelmat voor LEGO Mars

Een Marsmissie met je LEGO. Van lanceerbasis tot naar het Marsoppervlak kan je op deze speelmat verschillende LEGO sets Mars neerzetten. Vanuit mission control rijden de astronauten de lanceerbasis op.

Speelmat voor LEGO Friends

De thuis plek voor je LEGO Friends rond het Heartlake City meer. Op deze speelmat kan je verschillende LEGO Friends sets opzetten.

Speelmat voor LEGO City

In LEGO City staat het politiebureau, brandweer en het ziekenhuis maar ook garages en bushaltes. Door de straten rijden de politie auto’s achter de boeven aan. Op deze speelmat kan je al je LEGO City sets neerzetten.

Speelmat voor LEGO vliegtuigen

Geef je LEGO vliegtuigen een plek om te landen, dat kan op deze speelmat Airport voor LEGO. De vliegtuigen van LEGO passen perfect op deze speelmatten, een startbaan om op te stijgen en te landen.

Abonneer op speeltapijt